Beykoz Belediyesi, Komşuları Iftar Sofrasında Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Beykoz Belediyesi, Komşuları Iftar Sofrasında Buluşturdu

Beykoz Belediyesi, Komşuları Iftar Sofrasında Buluşturdu

Beykoz Belediyesi, komşuları iftar sofrasında buluşturduİSTANBUL (DHA)-BEYKOZ Belediyesi, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri olan "sokak iftarı" ile iş temposu nedeniyle birbirlerini göremeyen komşu ve dostları aynı sofrada buluşturdu.

01.06.2017 10:01

Beykoz Belediyesi, komşuları iftar sofrasında buluşturdu

İSTANBUL (DHA)-BEYKOZ Belediyesi, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri olan "sokak iftarı" ile iş temposu nedeniyle birbirlerini göremeyen komşu ve dostları aynı sofrada buluşturdu.

Dostluğun ve kardeşliğin sembolü olan iftar sofrası, her akşam 40 mahallede farklı bölgede kuruluyor. Beykoz Belediyesi tarafından Beykoz Meydanı'nda gerçekleşen 5'inci iftar sofrasında da vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtı.

"FAKİR VE ZENGİN AYNI SOFRADA"

Fırsat buldukça sokak iftarlarına katıldığını söyleyen emekli Sezgin İnal, eski ramazanları çok özlediğini dile getirdi. Ramazan ayında sokak iftarları düzenlediği için Beykoz Belediye Başkanına ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten 45 yaşındaki muhasebeci Adem Torun, 'Fakir ve zengin bir sofrada buluşuyor. İnsanlar birbiri ile daha samimi oluyor. Beykoz halkı olarak memnunuz. Beykoz meydanında sokak iftarı duyunca, birlik ve beraberlik için sofraya katıldım. Oruçluyken açlık hissetmiyorum. Rabbim kolaylığını veriyor' şeklinde konuştu. Ramazan denilince aklına dostluk ve paylaşmak gelen Trakya Üniversitesinde Dış Ticaret bölümü öğrencisi olan 22 yaşındaki Çağdaş Özgül ise, " Ramazanda aklıma paylaşımcı olmak geliyor. O an her hangi konu hakkında fikirlerimi paylaşmak hoşuma gidiyor?? dedi.

Sokak iftarına 5 bin üzerinde vatandaş katıldı.

(FOTOĞRAF)

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beykoz Belediyesi, Komşuları Iftar Sofrasında Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement