Beylikdüzü'nde Ramazan Davulcuları Yarıştı - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Ramazan Davulcuları Yarıştı

Beylikdüzü\'nde Ramazan Davulcuları Yarıştı

Beylikdüzü Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan davulcusu seçme yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

03.07.2013 14:01

Beylikdüzü Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan davulcusu seçme yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma sonunda Ramazan ayında vatandaşları sahura kaldıracak davulcular seçildi.

Beylikdüzü Belediyesi, sahurda vatandaşları uyandırmak için görevlendirilen davulcuların seçimi için Ramazan etkinlik alanında bir yarışma düzenledi. Yarışmaya katılan adaylar, ritim tutarak ve mani okuyarak hünerlerini sergiledi. Manilerde bahşişlere vurgu yapan yarışmacılar, davul çalarken yaptıkları şovlarla da izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Yarışmada üçüncü olan Necdet Pilgir ise söylediği maniyle Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'dan bahşiş aldı.

Yarışmanın jüri üyeliğini Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Zabıta Müdürü Üzeyir Çöm, İnsan Kaynakları Müdürü Hakan Kaya, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Avşarlı, Beylikdüzü Belediyesi Basın Danışmanı Hüseyin Türkoğlu, İstanbul Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Adnan Demirez ve müzik öğretmeni Reyhan Özşahin yaptı. İshak Akbay'ın sunuculuğunu yaptığı yarışmada puanlamalar davul çalma ve mani okuma üzerinden değerlendirildi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Adeta bir musiki performansıyla bizleri sahura kaldırma konusunda arkadaşlarımız performanslarını ortaya koydular" dedi.

Yarışmada geçen senenin de birincisi olan İsmail Kuşçu birinci olurken, Sinan Kısa ikinci, Necdet Pilgir ise üçüncü oldu. Yarışma sonunda kendisi de davul çalan Başkan Yusuf Uzun, birinci olan İsmail Kuşçu'ya davul hediye ederken, ilk üçe giren davulculara da bahşiş verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Ramazan Davulcuları Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement