Beylikdüzü'nü Kurtarmalıyız - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beylikdüzü'nü Kurtarmalıyız

Beylikdüzü\'nü Kurtarmalıyız
15.04.2013 10:05

CHP Beylikdüzü Marmara Mahallesi Koordinatörlüğü, Eston Evleri Sitesi'nde bir ev toplantısı düzenledi.

CHP Beylikdüzü Marmara Mahallesi Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ev toplantısında ilçede gördükleri eksikleri dile getiren kadınlar, Beylikdüzü'nde sosyal yaşam alanları istediklerini söylediler.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı toplantıya katılan ilçe yönetim kurulu üyesi Necla Türkoğlu, "Geri dönüşü olmayan bir noktaya gelmeden Beylikdüzü'nü el birliğiyle kurtarmalıyız. Beylikdüzü'nde kadını evine hapsetmeyen bir yerel yönetim anlayışını hep birlikte hakim kılacağız" dedi.

Aynı zamanda Marmara Mahallesi sakini olan ilçe yöneticisi Necla Türkoğlu, Beylikdüzü'nde yıllardır betonlaşmanın dışında bir ilerleme görmediğini söyledi. Beylikdüzü'nün her noktasını planladıklarını belirten Türkoğlu, sorunlara çözüm üreten sosyal belediyecilik anlayışı ile Beylikdüzü'nde hayat kolaylaşacak" dedi.

Üretken ve sosyal bir nüfusa sahip Beylikdüzü'nde, siteler dışında yaşam alanları olmamasının eleştirildiği ziyarette, gençler için kendilerini geliştirebilecekleri sportif alanların ihtiyaç olduğu belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nü Kurtarmalıyız - Son Dakika


Advertisement