Beyoğlu'ndaki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'ndaki Silahlı Kavga

Beyoğlu\'ndaki Silahlı Kavga

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan kavgada  Ülkü Ocakları ve mensuplarının yer almadığını bildirdi.

13.03.2014 15:19  Güncelleme: 15:59

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan kavgada Burak Can Karamanoğlu'nun silahla vurularak hayatını kaybettiği olaylarda, Ülkü Ocakları ve onun herhangi bir mensubunun yer almadığını bildirdi.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Okmeydanı'nda dün akşam saat 22.00 sularında yasa dışı gösteri yapan eylemci bir grup ile Kasımpaşa 1453 taraftar grubu arasında olay çıktığı iddia edildi.

Olayda 22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu'nun hayatını kaybettiği belirtilen açıklamada, başta sosyal medya olmak üzere bazı yayın organlarında, dün meydana gelen olayların ülkücülerle yasa dışı gösteri yapan gruplar arasında gerçekleştiği, Karamanoğlu'nun da ülkü ocaklarına mensup olduğu yönünde iddiaların bulunduğu ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu olaylarda Ülkü Ocakları ve onun herhangi bir mensubu kesinlikle yer almamıştır. Bu çatışma, AKP mensupları ve eylemciler arasında gerçekleşmiştir. Aksi yöndeki haberler tamamen Ülkücü Hareketi bu kaos ortamına çekmeye çalışan provokatörler tarafından yayılmaya çalışılmaktadır.

Bu olayda ülkücüleri olayın bir tarafı gibi göstererek, sokağa çekmek isteyenlerin niyetleri aşikardır. Yeri geldiğinde, 'Milliyetçiliği ayaklar altına aldığını' söyleyen ve 'Ülkücüleri Fatiha bilmemekle' suçlayan Başbakan çaresiz kaldığı yerlerde de ülkücülerin yanında olduğu algısını oluşturmaktadır. Ülkemizin bir an önce bu kaos ortamından kurtulmasını temenni ediyor, hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'ndaki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement