Bilecik'te Stk'lardan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Stk'lardan Ziyaret

Bilecik\'te Stk\'lardan Ziyaret

Bilecik'te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri Vali Süleyman Elban ve 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığını ziyaret etti.

29.12.2016 19:16

Bilecik'te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri Vali Süleyman Elban ve 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığını ziyaret etti.

Vali Elban, Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar öncülüğünde bir araya gelen Bilecik'te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcilerini kabulünde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sivil toplum kuruluşlarının kamu kurumlarıyla birlikte hareket etmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Vali Elban, "Birlik ve beraberliğimiz vatanın bütünlüğü için önemlidir. Biz bir bütün olarak vatanımıza sahip çıktığımız takdirde kimse birlik ve beraberliğimizi bozamaz." dedi.

Çınar, heyet adına yaptığı konuşmada, Bilecik halkının devletinin her zaman yanında olduğunu göstermek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Heyet, daha sonra 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç'u ziyaret etti. Heyet, terör olaylarında ve Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan askerler için başsağlığında bulanarak, her zaman askerin yanında olduklarını belirtti.

Tuğgeneral Koç da sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Stk'lardan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement