Birincilik Ödülü Konya'ya - Son Dakika
Güncel

Birincilik Ödülü Konya'ya

Birincilik Ödülü Konya\'ya

National Geographic Türkiye'nin bu yıl Akmerkez sponsorluğunda düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

24.12.2013 16:40

İnsan Katagorisinde birincilik ödülünü Konyamızın Yetiştirdiği KOMEK Fotoğraf Hocası Mustafa BİNOL aldı.

Türkiye'nin önemli isimlerinden foto muhabiri Ara Güler, NTV program yapımcısı Oğuz Haksever, National Geographic Uluslararası Edisyonlar Fotoğraf ve Tasarım Editörü Darren Smith ve fotoğraf editörü Elizabeth Krist'ün yer aldığı Türkiye jürisi, National Geographic Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nın Türkiye ayağında 5500 fotoğrafı değerlendirdi. 1410 katılımcının 5500'ü aşkın fotoğrafla katıldığı yarışma İNSAN, DOĞA, MEKÂN ve Akmerkez Özel Kategorisi PAYLAŞMAK olmak üzere dört kategoride gerçekleşti.

Ulusal Yarışma'nın İNSAN kategorisinde birincilik ödülünü olan Mustafa Binol şunları söyledi; her yarışmanın kendine has bir özelliği vardır. Bu yarışmanın benim açımdan özelliği Konyamıza birincilik getirerek başarılarıma yenilerini eklemektir. Arkadaşlarımında destekleriyle inandık ve İnsan kategorisinde birinciliği Konyamıza kazandırdık dedi.

Doğasıyla, insanıyla, havasıyla vede köyleriyle ayrı bir güzelliğe sahip olan Konyamızı, Dünyaya tanıtmak için elimizden gelen gayreti göstermemiz gerektiğini söyleyen Fotoğraf Hocası Mustafa BİNOL sözlerine şöyle devam etti; Konyamız sanat alanında her geçen gün ileriye doğru gitmektedir. Bilinçsiz sanat artık yerini bilinçli sanata doğru bırakmaktadır. Bu sanatların içinde en önemlisi diyebileceğimiz fotoğraf sanatı gelmektedir. Çekmiş olduğumuz fotoğraflarla, yakalamış olduğumuz pozlarla güzelliğe güzellikler katmaktayız.

İnsan kategorisinde, ulusal bir yarışmadan, birincilik ödülü aldığından dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen BİNOL, kendisine desteklerini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birincilik Ödülü Konya'ya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement