Birkonfed'den Desob'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Birkonfed'den Desob'a Ziyaret

Birkonfed\'den Desob\'a Ziyaret

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Diyarbakır’a gelen Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Başkanı Osman Ünsal ve beraberindeki heyet, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (DESOB) ziyaret etti.

11.03.2016 15:17

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Diyarbakır'a gelen Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Başkanı Osman Ünsal ve beraberindeki heyet, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (DESOB) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, konfederasyon olarak, ilk işlerinin kardeşlik duygularını pekiştirmek için ekonomiye can vermek, çözümler oluşturmak, projeler üretmek olduğunu belirtti. Sivil toplum kuruluşları ile yapacakları toplantılarda bunu dile getireceklerini anlatan Ünsal, "Diyarbakırlı kardeşlerimizin hem yarasını saracağız, hem gönüllerini okşayacağız hem Türk-Kürt kardeşliğin bozulmayacağını yarın da göstereceğiz bugün de göstereceğiz. Bizim inandığımız değerler var. Burada kardeşlerimiz üzgünken gözlerinde yaşlar varken bizim İstanbul'da mutlu olmak gibi bir lüksümüz olamaz. Bizim Diyarbakır'daki gündemi İstanbul'dan yorumlamak gibi bir lüksümüz olamaz. Ortadoğu çok stratejik bir bölge. Burada Diyarbakır tampon bir il ve birbirimize kenetlenmemiz lazım. Bizim Kürt kardeşlerimizin yanında olmamız lazım. Biz bunun mesajını vermeye geldik" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Birkonfed'den Desob'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement