Birlik Vakfı Bayramda Yazar Miyasoğlu'yu Dualarla Andı - Son Dakika
Güncel

Birlik Vakfı Bayramda Yazar Miyasoğlu'yu Dualarla Andı

Birlik Vakfı Bayramda Yazar Miyasoğlu\'yu Dualarla Andı

Birlik Vakfı Genel Merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreninde ağustos ayında vefat eden yazar Mustafa Miyasoğlu dualarla anıldı.

18.10.2013 12:18  Güncelleme: 12:25

Birlik Vakfı Genel Merkezinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, vakfın genel merkezinde yapılan bayramlaşma törenine Birlik Vakfı Kurucu Genel Başkanı ve eski Kültür Bakanı İsmail Kahraman, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, eski milletvekilleri Resul Tosun, Yaşar Bozkurt Öztürk ve Hüseyin Kansu, eski Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bahaeddin Cebeci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Prof. Dr. Erman Tuncer,  Genç Birlik Kurucu Başkanı Fatih Karayel ile bürokrat, yerel yönetici, akademisyen, iş adamı, gazeteci-yazar, vakıf üyeleri ve Gençlik Kulübü üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Yemek ikramının yapıldığı törende konuşan İsmail Kahraman, vakfın tarihçesi ve kuruluş amacı hakkında bilgi vererek, "Bizim en önemli zenginliğimiz, 31 yıldır sürdürdüğümüz bu güçlü birlikteliğimizdir" ifadesini kullandı. Bu birlikteliğin daha da güçlenerek devam etmesi temennisinde bulunan Kahraman, vakfın üstlendiği misyona vurgu yaparak öneminden bahsetti.

Törende, ağustos ayında vefat eden yazar Mustafa Miyasoğlu da dualarla anıldı, daha sonra katılımcılar bayramlaştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Birlik Vakfı Bayramda Yazar Miyasoğlu'yu Dualarla Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement