Birsen Tezer'den 'Romantik' Konser - Son Dakika
Güncel

Birsen Tezer'den 'Romantik' Konser

Birsen Tezer\'den \'Romantik\' Konser

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 11'inci Uluslararası Caz Günleri'nde konser veren Birsen Tezer, dinleyenlere romantik bir akşam yaşattı.

29.09.2013 13:48

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 11'inci Uluslararası Caz Günleri'nde konser veren Birsen Tezer, dinleyenlere romantik bir akşam yaşattı. Alanya Belediyesi'nin bu yıl 11'incisini düzenlediği Uluslararası Caz Günleri'nin 3'üncü gününde sahneye ilk olarak Sinan Işık ve ekibi çıktı. Tarihi Kızılkule önünde gerçekleşen organizasyonda, başarılı caz piyanisti, aranjör ve besteci Sinan Işık, konser alanını dolduran yerli ve yabancı caz tutkununa eğlenceli dakikalar yaşattı.

DİNLEYENLER DUYGULANDI

Gecenin 2'nci bölümünde ise 2009 yılında çıkardığı 'Cihan' adlı albümle adından söz ettiren Birsen Tezer sahneye çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Tezer, söylediği 'Hoş Geldin', 'Çal Kapımı', 'Ne Tuhaf' ve 'Aşk Bu Değil' isimli şarkılarıyla dinleyenlere duygusal bir akşam yaşattı. Uluslararası Alanya Caz Günleri'nin son gününde Jülide Özçelik ve ardından İlham Gencer konser verecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Birsen Tezer'den 'Romantik' Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement