Bitlis AK Parti İl Binasına Siyah Çelenk Bırakmak İsteyen Grup Polis Tarafından Durduruldu - Son Dakika
Güncel

Bitlis AK Parti İl Binasına Siyah Çelenk Bırakmak İsteyen Grup Polis Tarafından Durduruldu

Bitlis AK Parti İl Binasına Siyah Çelenk Bırakmak İsteyen Grup Polis Tarafından Durduruldu

Bitlis'te ise aralarında BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu ve BDP İl Başkanı Şahin Çoban'ın da bulunduğu yaklaşık 100 kişilik bir grup, Nurullah Eren Caddesi üzerinde bulunan BDP İl binası önünde biraraya geldi.

30.10.2012 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te ise aralarında BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu ve BDP İl Başkanı Şahin Çoban'ın da bulunduğu yaklaşık 100 kişilik bir grup, Nurullah Eren Caddesi üzerinde bulunan BDP İl binası önünde biraraya geldi. Ak Parti İl Binası önüne siyah çelenk bırakmak için yürüyüşe geçen grup, yaklaşık 100 metre ilerde polis tarafından durduruldu. Bir süre bekleyen BDP'li grup polis ile yaptıkları görüşmelerin ardından yürüyüşe izin verilmemesi üzerine bir süre oturma eylemi yaptı. Daha sonra BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, toplanan kalabalığa Kürtçe bir açıklama yaptı. Açıklamanın ardından ellerindeki çelengi polis barikatına bırakan BDP'liler, sessizce dağıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bitlis AK Parti İl Binasına Siyah Çelenk Bırakmak İsteyen Grup Polis Tarafından Durduruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement