Bitlis'te 2026 Yılı Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bitlis'te 2026 Yılı Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Bitlis\'te 2026 Yılı Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
01.04.2026 20:23

Vali Karakaya başkanlığında 2026 yılına dair projeler ve yatırım önerileri değerlendirildi.

Bitlis Valisi Ahmet Karakaya başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu 2026 Yılı 2. Dönem Toplantısı gerçekleştirildi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, Valilik konferans salonunda düzenlenen toplantıda 2026 yılının birinci dönemine ilişkin genel değerlendirme yapıldı.

Toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının yatırım tekliflerinin uyumlaştırılması ile İl Özel İdaresi yatırım teklifleri görüşüldü, devam eden projelerin mevcut durumları ele alındı.

Uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin kurumlar arasında görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Karakaya, yatırımların etkin, planlı ve koordineli şekilde yürütülmesinin önemine dikkati çekerek, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Toplantıya, Belediye Başkan Vekili Necmi Menteş, Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, Vali Yardımcısı Alay Yazıcı, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Barış Soyal, İl Emniyet Müdürü Koray Şensoy ile diğer ilgililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis'te 2026 Yılı Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement