Bizim Hoca'ya Trabzon'da Gala - Son Dakika
Güncel

Bizim Hoca'ya Trabzon'da Gala

Bizim Hoca\'ya Trabzon\'da Gala

Yönetmenliğini Serkan Acar ve Yılmaz Okumuş’un yaptığı Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Serhat Özcan, Seymen Aydın gibi isimlerin başrollerinde oynadığı “Bizum Hoca” filminin galası Trabzon Cinebonus Forum AVM Sinemaları’nda yapıldı.

05.03.2014 11:10

Yönetmenliğini Serkan Acar ve Yılmaz Okumuş'un yaptığı Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Serhat Özcan, Seymen Aydın gibi isimlerin başrollerinde oynadığı "Bizum Hoca" filminin galası Trabzon Cinebonus Forum AVM Sinemaları'nda yapıldı.

Galaya filmin tüm oyuncular tam kadro katılırken, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Trabzon protokolünün yanı sıra, 1461 Trabzonspor oyuncuları ve çok sayıda davetlinin de yer aldığı galaya büyük bir ilgi gösterildi.

Film öncesi verilen kokteylde oyunculara gerek basın gerekse de davetliler büyük ilgi gösterdi. Saatler 21.00'ı gösterdiğinde ise 4 salonda filmin gösterimi aynı anda başladı. Karadeniz'in muhteşem doğasını ortaya koyan, esprilerini ve insanlarının HES'lerle olan mücadelesini anlatan filmin müzikleri filme ayrı bir renk katarken, filmin sonunda oyuncuları ayakta alkışlandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bizim Hoca'ya Trabzon'da Gala - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement