'Black Hat Regıonal Summıt Istanbul 2013' - Son Dakika
Güncel

'Black Hat Regıonal Summıt Istanbul 2013'

\'Black Hat Regıonal Summıt Istanbul 2013\'

Bilgi teknolojileri ve bilgi güvenliği alanında, her yıl sayılı uluslararası etkinlik düzenleyen dünyanın önde gelen siber güvenlik grubu Black Hat, Mart 2013'de Amsterdam'da düzenlediği 13.Black Hat Avrupa buluşmasının ardından ilk Bölgesel...

19.06.2013 09:50

Bilgi teknolojileri ve bilgi güvenliği alanında, her yıl sayılı uluslararası etkinlik düzenleyen dünyanın önde gelen siber güvenlik grubu Black Hat, Mart 2013'de Amsterdam'da düzenlediği 13. Black Hat Avrupa buluşmasının ardından ilk Bölgesel Zirvesi'ni, 10-12 Eylül tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Black Hat'in oldukça uzmanlık gerektiren alanlarda dünyada referans teşkil eden teknik ve interaktif eğitim programı ve zirvesine bölgesel anlamda ilk defa ev sahipliği yapacak olan Black Hat Regional Summit Istanbul, bilgi teknolojileri ve bilgi güvenliğindeki en son trendleri tartışacak dünyaca ünlü uzmanlar ve araştırmacıların katılımıyla, Black Hat eğitimleri ve zirvesinden oluşacak.

SİBER GÜVENLİK DÜNYASININ EN İYİLERİ BİR ARADA

Bu yıl ilk defa Türkiye'de, Black Hat Regional Summit Istanbul'da bir araya gelecek dünyaca ünlü "Black Hat" eğitmenlerinden; Ken Baylor (NSS Labs), Sumit Siddharth (7safe), Mike Price (Appthority, Inc), Rich Mogull, Russ Rogers ve Greg Miles (Peak Security), Moxie Marlinspike, Alexander Pollyakov, Lexey Tuyrin, Glenn Wilkinson (SensePost's), Joe Grand, John Strand (PaulDOTcom), Justin Searle, Blake Turrentine (HotWAN), Scott Fretheim, Richard Bejtlich, (TaoSecurity), Raffael Marty, Russ Gideon, Val Smith ve Colin Ames, 10-11 Eylül tarihlerinde iki gün boyunca bilgi teknolojileri ve bilgi güvenliği alanında en çok ilgi duyulan konularda katılımcılara üst düzey teknik ve pratik eğitimler verecek. Eğitimi tamamlayan katılımcılara ise eğitimin son günü ilgili alanda "Black Hat Eğitim Sertifikası" verilecek.

Black Hat Regional Summit Istanbul'un 12 Eylül tarihinde tek günlük formatta düzenlenecek olan zirvesinde ise lokal ve global araştırmacıların bir araya gelerek bilgi güvenliğindeki en son gelişmeleri değerlendirecekleri oturumlar gerçekleştirilecek. Şirketlerin tepe yönetimi ve bilgi güvenliğinden sorumlu üst düzey yöneticileri ilgilendiren güvenlik konularının ele alınacağı zirvede, teknik eğitimlerin yanı sıra makro seviyede piyasa ve trend analizleri sunulacak.

Black Hat Regional Summit Istanbul'un erken kayıt avantajlarından yararlanmak için 12 Temmuz 2013 tarihine kadar internet sitesi üzerinden başvurulabilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Black Hat Regıonal Summıt Istanbul 2013' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement