Bodrum'da Deniz Dibi Temizliği Ortakent'te Sürdü - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Deniz Dibi Temizliği Ortakent'te Sürdü

Bodrum\'da Deniz Dibi Temizliği Ortakent\'te Sürdü

Bodrum'da deniz dibi temizliği Ortakent'te sürdüMuğla'nın Bodrum İlçesi'nde bir süredir yapılan deniz dibi temizliğine, Ortakent Mahallesi'nde devam edildi.

28.03.2016 22:50

Bodrum'da deniz dibi temizliği Ortakent'te sürdü

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bir süredir yapılan deniz dibi temizliğine, Ortakent Mahallesi'nde devam edildi.

Bodrum Belediyesi dalış ekibinden 7 dalgıcın katıldığı ve yaklaşık 2 saat süren deniz dibi temizliğinde; cam ve pet şişe, teneke içecek ve yiyecek kutuları, araba lastiği, plastik ve demir boru gibi atıklar çıktı. Su tahliye pompası ve küçük derin dondurucu kapağının da çıktığı çalışmada, atıkların önceki yıla oranla az olması sevindirdi. Dalış ekibinden Osman Gökmen, çıkarılan atıkların gün geçtikçe azaldığını söyledi.

DALGIÇ KAMERASINDA İLGİNÇ ANLAR

Dalış ekibi daha önceki temizlik çalışmalarında olduğu gibi su altında görüntü kaydetti. Görüntülerde deniz dibindeki yaşamdan ilginç anlar da yer aldı. Çürümüş demir profile doğru almak için ilerleyen dalgıcın kamerası, orada yuva yapmış bir balığı görüntüledi. Dalgıç yaklaşmaya çalıştıkça balığın karşı koymaya çalışma ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Görüntülerde, bir süre balığı izleyen dalgıcın daha sonra oradan ayrıldığı anlaşıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Deniz Dibi Temizliği Ortakent'te Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement