Bodrum'da Jose Feliciano Rüzgarı Esecek - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Jose Feliciano Rüzgarı Esecek

Bodrum\'da Jose Feliciano Rüzgarı Esecek

Porto Rikolu görme engelli müzisyen Jose Feliciano, Antik Tiyatro'da bu akşam vereceği konser için Bodrum'a geldi.

21.07.2012 21:07  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Porto Rikolu görme engelli şarkıcı ve gitarist Jose Feliciano, Antik Tiyatro'da bu akşam vereceği konser için Bodrum'a geldi.Kalacağı Lvzz Otel'de, gazetecilerin sorularını yanıtlamaya başlamadan önce oteldeki piyanonun başına geçti. Usta gitarist, bir kaç tuşa dokunduktan sonra görme engelli olmasına rağmen piyanonun markasının 'Yamahaö olduğunu söylemesi, çevresindekileri şaşırttı.

Bodrum'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Feliciano, Ağustos ve Eylül ayında iki albümünün çıkacağını müjdeledi. Albümlerinden birinin adının 'Kingö olacağını söyledi. Feliciano, albümlerden birini Elvis Presley'e adadığını da açıkladı. 'Müslüman Kardeşlerö isminde bir de beste yaptığını belirten Feliciano, ancak albümünde bu çalışmanın olmadığını dile getirdi.

'UD ÇALMAYA BAŞLADIM"

İki yıl önce Türkiye'ye geldiğinde ud aldığını hatırlatan Feliciano, 'Ud çalmaya başladım. Önümüzdeki yıl tekrar gelecek olursam belki ud çalarım. Ama bu akşamki konserimde ud olmayacakö dedi.

Türkiye'den fazla sanatçı tanımadığını belirten Feliciano, 'ABD'ye Türkiye'den çok fazla sanatçı ulaşmıyor, bu yüzden çok fazla bilgim yok. Ama biliyorum ki Türkiye'de de çok değerli sanatçılar var. Yıllar önce 'The Gypsyö isimli besteme Türkçe sözler yazan Semiramis Pekkan'ı biliyorumö dedi.

Açıklamalarının ardından Feliciano, saat 21.30'daki konserine kadar istirahat etmek üzere odasına çekildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Jose Feliciano Rüzgarı Esecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement