Bodrum'da Uluslararası Tenis Turnuvası Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Uluslararası Tenis Turnuvası Heyecanı

Bodrum\'da Uluslararası Tenis Turnuvası Heyecanı

Dünya Tenis Federasyonu'na bağlı, Türkiye Tenis Federasyonu'nun takviminde yer alan ITF Bodrum Tenis Senior Cup Turnuvası Bodrum Golf&Tenis tesislerinde başladı.

09.10.2013 08:09

Turnuvaya yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 120 sporcu katılıyor.

ITF (International Tennis Federation) Bodrum Tenis Seniot Cup Turnuvası, Bodrum'a heyecan getirdi. Dünya Tenis Federasyonu'na bağlı turnuva, Türkiye Tenis Federasyonu takviminde de yer alıyor. Turnuvaya Türkiye dışında 4 ayrı ülkeden yaklaşık 120 sporcu katılıyor. 06-13 Ekim 2013 tarihleri arasında Bodrum Golf&Tenis Kulübü'nün uluslararası 5 toprak kortunda gerçekleşen turnuva, Bodrum'a tenis heyecanı getirdi. Bayanlar ve Erkekler single ve double olmak üzere toplam 16 kategoride gerçekleşen turnuvada ödül töreni 13 Ekim 2013 Pazar günü yapılacak.

Turnuvanın Bodrum'a apayrı bir heyecan getirdiğini söyleyen Bodrum Golf & Tenis Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna, tıpkı golf gibi teniste de özellikle sonbahar ve kış aylarında Bodrum'da yaşanan hareketin çok güzel olduğunu, spor turizminin gelişimine katkı koymaktan büyük keyif aldıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrum'da Uluslararası Tenis Turnuvası Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement