Bodrum - Ekgbodrum´Da Yarışma Gecesi - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Ekgbodrum´Da Yarışma Gecesi

Bodrum - Ekgbodrum´Da Yarışma Gecesi

'2010 Fashion Tv Global Model Search'

10.07.2010 15:35

'2010 Fashion TV Global Model Search'

20 ülkeden 35 mankenin katıldığı yarışma İstanbul ve Bodrum sosyetesinin de ilgisini çekti. Birbirinden güzel 35 mankenin katıldığı yarışmada jüri üyeleri birinciyi seçmekte zorlandı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Göltürkbükü «MD+BO»«MD-BO»Beldesi'nde düzenlenen, Fashion TV'nin uluslararası mankenlik yarışması '2010 Fashion TV Global Model Search' (2010 Fashion TV Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması) nefesleri kesti. 20 ülkeden 35 mankenin katıldığı yarışma İstanbul ve Bodrum sosyetesinin de ilgisini çekti. Birbirinden güzel 35 mankenin katıldığı yarışmada jüri üyeleri birinciyi seçmekte zorlandı.

Göltürkbükü'ne 2 hafta önce gelerek kampa giren ve kış aylarında Fashion TV'nin 250 ülkede yayınlanacağı Bodrum'u tanıtan filmin çekimini tarihi, ören yerleri, mavi yolculuk ve tersanelerde yapan mankenler, Fashionhavana Beach Club'ta düzenlenen Fashion TV Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması 2010'da ter döktü.

Fasihon TV'nin sahibi Michel Adams, manken İvana Sert, Vestel Genel Müdürü Serdar Anıl, moda yazarı Sibel Arna, modacı Rossi Barbossa ve Yıldız Mavitan gibi ünlü isimlerin yer aldığı jüri karşısında, mankenler, 2011 Fashion kış kreasyonunu da tanıttı.

Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar (DP), İstanbul ve Bodrum sosyetesinin de izlediği yarışmada, jüri üyeleri birinciyi seçmekte zorlandı. Jüri üyelerinin yaklaşık bir saat süren değerlendirmesi sonunda 22 yaşındaki Rus manken Alina Kreklina birinci, 23 yaşındaki Venezualı manken Gabriela Conception ikinci, 21 yaşındaki Fransız manken Diana Shucuimelec üçüncü oldu. Jüri 23 yaşındaki Rus manken Oxana Terpilovskaya'yı Vestel güzeli, 24 yaşındaki Polonyalı manken Marina Negonova'yı Fashionhavana güzeli seçti. Birinciye tacını Michel Adams, ikinciye Serdar Anıl, üçüncüye İvana Sert taktı.

Michel Adams sonucun açıklanmasından sonra yaptığı konuşmada Fashion TV'nin bir şubesini İstanbul, diğerini Bodrum'a açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek ''Dünya turizminde önemli bir yere sahip Türkiye ve Bodrum'da olmaktan mutluyuz. Bodrum'un tarihini ve güzelliklerini, Fashion TV'nin yayın yaptığı 250 ülke üzerinden 1 milyona aşkın haneye ulaştırarak turizm elçiliğini yapacağız' dedi.

Adams'ın konuşmasından sonra Türk Pop Müziği'nin ünlü sesi Sibel Tüzün dekolte kıyafetiyle sahne aldı. Tüzün sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Ekgbodrum´Da Yarışma Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement