Bodrum Gümbet McDonald's Restoranında Parti Zamanı - Son Dakika
Güncel

Bodrum Gümbet McDonald's Restoranında Parti Zamanı

Bodrum Gümbet McDonald\'s Restoranında Parti Zamanı

McDonald's restoranlarındaki DJ partileri bu haftasonu Bodrum Gümbet'te BeeGee ile sürüyor.

10.07.2012 13:22

McDonald's restoranları yenilenen ambiyansı ve müziğiyle de dikkat çekiyor. Farklı ve modern bir mimari anlayış ile yaratılan yeni konseptle dekore edilen McDonald's restoranlarında Oxi-Gen Music Network yayını başladı.

McDonald's'ta bu haftasonunun konuğu DJ BeeGee olacak. 2005 yılında kesintisiz 10 saat çaldığı DJ performansıyla Türkiye'de bir rekora imza atan BeeGee, 14 Temmuz Cumartesi günü Bodrum Gümbet McDonald's'ta 20.00-23.00 saatleri arasında McDonald's misafirlerini müzikle buluşturacak.

Oxi-Gen Music Network yayınına başlanan McDonald's restoranlarında Türkiye'nin en ünlü DJ'lerinin birbiri ardına verdiği partiler Bodrum Gümbet restoranı ile devam ediyor. McDonald's restoranlarında sadece ambiyans ve konseptin değil, müziğin de değiştiğini gösteren yaz partilerinin üçüncüsü 14 Temmuz Cumartesi akşamı Bodrum Gümbet McDonald's restoranında gerçekleşecek ve DJ kabinine bu kez DJ BeeGee geçecek. 20.00'de başlayacak parti, 23.00'e kadar devam edecek.

Türkiye'nin en ünlü DJ'leri yaz boyunca McDonald's için çalıyor

Türkiye'de 191 restoranı ile faaliyet gösteren ve yeni restoran konseptiyle müşterilerinin kendilerini daha rahat hissedecekleri ortamlar yaratan McDonald's, yeni müzik anlayışıyla da müşterilerine farklı bir deneyim yaşatıyor. İlki, DJ Uhr'nin katılımıyla McDonald's Kuşadası, ikincisi gazeteci-yazar Oben Budak'ın katılımıyla Didim McDonald's restoranında düzenlenen partilerin şimdiki durağı Bodrum Gümbet olacak. Bodrum Gümbet McDonald's restoranında 14 Temmuz'da düzenlenecek partide Londra'da dönemin en ünlü disco'su Annabels'te çalışan ve Frank Sinatra, Lady Diana, Diana Ross gibi dünya jet sosyetesinin yer aldığı farklı bir çevreye müzik çalan DJ BeeGee, müzik severleri coşturacak.

Önümüzdeki haftalarda da McDonald's'ın birbirinden güzel restoranlarında Türkiye'nin önde gelen Ozan Çolakoğlu ve Murat Uncuoglu DJ kabinine geçerek, McDonald's misafirleri için çalacaklar.

Murat Uncuoğlu 26 Ağustos pazar günü Antalya Konyaaltı ve Ozan Çolakoğlu 2 Eylül pazar günü Marmaris'teki McDonald's restoranlarında DJ kabinlerine geçecek.

Daha uzun vakit geçirilen, modern restoranlar

McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır, "McDonald's restoranlarımızda son zamanlarda bir değişim rüzgârı esiyor. Yeni açtığımız restoranları, farklı ve modern bir mimari anlayış ile dekore ediyor, önceki restoranlarımızı bu anlayış üzerine yeniliyoruz. Yeni konseptimizle, restoranlarımızın daha uzun saatler geçirilebilen, değişik oturma gruplarıyla müşterilerimizin kendilerini daha rahat hissettikleri restoranlar olması için çalışıyoruz. McDonald's restoranlarındaki bu değişim şimdi de müzikle devam ediyor. Artık restoranlarda Oxi-Gen Music Network'un sesi yükseliyor. McDonald's restoranları sadece yeni konsepti ile değil, yenilenen 'sound'u ile de misafirlerinin zevkle daha uzun vakit geçireceği mekanlar haline dönüşüyor" dedi.

DJ BeeGee; Bu projenin bir parçası olmak heyecan verici

McDonald's ve Oxi-Gen Music Network işbirliği ile ilgili konuşan DJ BeeGee; "Bugün, keyifle ürünlerini tükettiğim bir marka ile yan yana duruyoruz. McDonald's, aynı zamanda takipçisi olduğum bir marka… Bu nedenle güncel ve modern bir konsept uygulanarak yenilenen restoranlardaki değişiminin müzikle devam edeceğini duyduğumda bu projenin bir parçası olmak beni oldukça heyecanlandırdı. McDonald's restoranlarında yaz partileri tüm hızıyla devam ediyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrum Gümbet McDonald's Restoranında Parti Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement