Bodrum - Restoran Çamaşırhanesinde Yangın - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Restoran Çamaşırhanesinde Yangın

Bodrum - Restoran Çamaşırhanesinde Yangın

Restoran çamaşırhanesinde yangınMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bir restorana ait çamaşırhane ve depoda çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

02.08.2016 21:47

Restoran çamaşırhanesinde yangın

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bir restorana ait çamaşırhane ve depoda çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yangında çamaşırhane ve depo tamamen kül olurken olayda can kaybı yaşanmadı.

Bodrum'un Bitez Mahallesi'ndeki Defne Restoran'ın çamaşırhane ve depo olarak kullanılan bölümünde bugün akşam saatlerinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Alevlere ilk müdahaleyi yangın tüpleri ve bahçe hortumları ile yapan restoran çalışanları durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri 2 arasözle yangına müdahale ederek söndürdü. Çamaşırhane ve deponun kullanılamaz hale geldiği yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

Restoran işletmecisi İsmail Girgin Yangın çamaşır makinalarının olduğu odadan başlamış, sanıyorum kablolardan veya elektrik kontağından çıktı, inceleme sonunda belli olur, önemli olan çalışanlarımıza bir şey olmaması dedi.

İtfaiye ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Restoran Çamaşırhanesinde Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement