Boğaziçi Köprüsü'ndeki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Boğaziçi Köprüsü'ndeki Trafik Kazası

Boğaziçi Köprüsü\'ndeki Trafik Kazası

Kazada şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım'ın cenazesi, sabah Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek törenin ardından memleketi Hatay'a gönderilecek

17.10.2013 00:33

Boğaziçi Köprüsü'ndeki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım'ın (25) cenazesi, sabah Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek törenin ardından memleketi Hatay'a gönderilecek.

Köprüde meydana gelen kazanın ardından kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitiren "Şahinler" olarak bilinen motosikletli trafik ekibinde görevli polis memuru Yıldırım'ın cenazesi, yakınları ve meslektaşları tarafından Kozlu Mezarlığı gasilhanesine götürüldü.

Hastanedeki teşhis sırasında Yıldırım'ın teyzesi ve diğer yakınları sinir krizi geçirdi. Kazayı duyarak hastaneye gelen polis memurunun ekip arkadaşları da büyük üzüntü yaşadı.

Göreve giderken şehit oldu

Avrupa yakasında görev yapan Yıldırım'ın, köprüdeki trafik yoğunluğu nedeniyle Anadolu yakasına sevk edildiği ve kazanın bu sırada meydana geldiği öğrenildi.

İsmail Yıldırım'ın 34 41934 plakalı motosikletiyle Boğaziçi Köprüsü üzerinde emniyet şeridinde ilerlediği sırada, Mehmet Palamut idaresindeki 34 DZ 7878 plakalı motosikletin aniden bu şeride girerek polis motosikletine çarptığı ileri sürüldü.

Kazada hafif yaralanan Palamut ile arkasında oturan oyuncu Elif Kramer'in aynı hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildikleri kaydedildi.

Mehmet Palamut'tan kan örneği alınarak, alkol ve uyuşturucu testi yapıldığı da bildirildi.

Polis memuru Yıldırım'ın cenazesi, sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'a gönderilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boğaziçi Köprüsü'ndeki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement