Kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı Bolu Dağı'nda 15 yıldır görülmeyen kar esareti yaşanıyor. Dün 5 saat kapalı kaldıktan sonra trafiğe açılan TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti, sabah saatlerinde tekrar kapandı.
ZİNCİRSİZ ARAÇARIN GEÇİŞİNE İZİN VERİLMİYOR
TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametinde ise trafik yavaş ilerliyor. Karayolları ekipleri trafiği açmak için harekete geçerken, D-100 karayolunun Bolu Dağı istikametinde ise TIR'ların zincirsiz geçişine izin verilmiyor.
TIRLAR TRAFİĞE ÇIKARTILMADI
Bolu Dağı'nda TIR'lar sabah saatlerinde trafiğe çıkartılmadı. Tesislerde bekletilen TIR'ların büyük kısmı karlar altında kaldı. Bolu Dağı'nda otomobiller da karlar altında kalırken, sürücüler kar altında araçlarını aradı. Bazı iş makineleri kar temizleme çalışmaları sırasında devrildi.
KAR ESARETİ 15 YILDIR GÖRÜLMÜYOR
Kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı Bolu Dağı'nda 15 yıldır görülmeyen kar esareti yaşanıyor.
Son Dakika › Güncel › Bolu'da 15 Yıldır Görülmeyen Kar Esareti Yaşanıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.