25 Yaşındaki Genç, Bonzai Kurbanı Oldu - Son Dakika
Güncel

25 Yaşındaki Genç, Bonzai Kurbanı Oldu

25 Yaşındaki Genç, Bonzai Kurbanı Oldu

İzmir'de ekmek fırınında çalışan Dursun Güneş, iş yerine ait hafif ticari aracın içinde bonzai içtikten sonra fenalaşarak yaşamını yitirdi.

28.09.2015 09:00  Güncelleme: 11:52

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sentetik uyuşturucu bonzai içtikten sonra fenalaşan 25 yaşındaki Dursun Güneş öldü.

ARACIN CAMINI KIRIP BAĞIRMAYA BAŞLADI

Olay, bu gece Devrim Mahallesi 3771 Sokak'ta meydana geldi. Ekmek fırınında çalışan Dursun Güneş, iş yerine ait hafif ticari aracın içinde bonzai içti. Bir süre sonra fenalaşan Güneş, aracın camını kırdıktan sonra bağırmaya başladı. Gürültü üzerine sokağa çıkan mahalle sakinleri Güneş'i yerde hareketsiz görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

BAGAJDAN 'BONG' ÇIKTI

İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Güneş'in öldüğü anlaşıldı. Polisin yaptığı araştırmada aracın bagajında bonzai içmek için kullanılan ve 'bong' denilen edilen aparat bulunduğu belirtildi.

Dursun Güneş'in cesedi, savcının incelemesi ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 25 Yaşındaki Genç, Bonzai Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Herşeyyalan: Arkadaşlar lanet okumayın dua edin gençlerimiz böyle şeylere bulaşmasın.bakın herkesin çocuğu var herkesin başına gelebilir.burda devlet yetkilileri bile uyuşturucu baronlarına dokunamıyor.çünkü öyle paralar dönüyorki bu işte.büyük saygın bildiyimiz işadamları bile bu yoldan servet kazanıyorlar.boşver diyorum.iyiki ölüm var.. 44 0 Yanıtla
  • GÜZELLiK UZMANI: CHP ve HDP gencleri bunlar. 5 12 Yanıtla
  • Amedly: Ydgh amedde uyuşturucu satıcılarına en ağır cezayı verdi, polisin yapamadığını yapıyor. 8 7 Yanıtla
  • Songül: Allah evlatlarımızı korusun 10 0 Yanıtla
  • .: ????????? ????? ???????????? ?????????? ???????? ?????? ?????? ???????? ???????? ????????? 0 1 Yanıtla
  • osmaniyeli,,,,: çok şükür osmaniye de denetimler çok sıkı bü tür ölüm yok... 0 0 Yanıtla
  • muhammer polatli: Arkadaslar bilip bilmeden ileri geri konusmayin benim dayimin oglu o olen insan ne oldum degil ne olacagim demeli cunku gencti ailece ugrastik ama bi kere kapturdinmu kolunu carka alamasin size bet du a etmiyorum bunlar zor seyler kendiniz dusunun ornek akin basiniza gelmeyince bilemeziniz ama cevrenizde bir suru olay var benden cok uzak demeyin cunku bizde ayni seyleri dusunuyoduk ama ummadigimiz anda yakinimizda ve ensemizde hissettik son olarak Allah kimseye boyle aci yasatmasin 0 0 Yanıtla

Advertisement