Bornova'da 2015 Yılının İlk Meclisinde Balbay Sürprizi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bornova'da 2015 Yılının İlk Meclisinde Balbay Sürprizi

Bornova\'da 2015 Yılının İlk Meclisinde Balbay Sürprizi
06.01.2015 14:00  Güncelleme: 14:02

Bornova Belediyesi'nin 2015 yılı ilk meclis toplantısı CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın sürpriz ziyaretiyle başladı.

Tüm meclis üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Balbay, Bornova'nın proje ve hizmetlerini ilgiyle takip ettiğini söyledi

Bornova Belediyesi'nde 2015 yılının ilk meclisi yapıldı. İlk toplantıya, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay sürpriz bir ziyaret yaptı. Meclis üyeleriyle tokalaşarak çalışmalarında başarılar dileyen Balbay, kısa bir konuşma da yaptı. Gençliğinin Bornova'da geçtiğini söyleyen Balbay, "Bana göre bir insanın memleketi gençliğinin geçtiği yerdir. Bu nedenle benim de memleketim Bornova" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun davetiyle Gaziemir'deki yeni Fuar Alanı tanıtım gezisine katıldığını söyleyen Balbay, İzmir'in fuar kenti kimliğini bu projeyle güçlendireceğini belirterek, "Bornova'da da pek çok projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Balbay'ın yaptığı sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2015 yılının herkes için hayırlı olmasını diledi.

Bornova Belediye Meclis Toplantısı'nda denetim komisyonu üyeleri de seçildi. Komisyona meclis üyelerinden; İbrahim Ulaş Polat, Eray Büyük, Cemal Şenel, Erbay Kara ve Sait Tatlı seçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornova'da 2015 Yılının İlk Meclisinde Balbay Sürprizi - Son Dakika


Advertisement