BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP, EĞLENMEYE GİTMİŞ - Son Dakika
Güncel

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP, EĞLENMEYE GİTMİŞ

İZMİR'de, İhsan Kalmaz (31), boşanma aşamasındaki eşi Zehra Kalmaz'ı (19) bıçaklayarak öldürdü.

11.04.2023 17:03  Güncelleme: 17:08

İZMİR'de, İhsan Kalmaz (31), boşanma aşamasındaki eşi Zehra Kalmaz'ı (19) bıçaklayarak öldürdü. Ardından polis merkezine teslim olan Kalmaz, eşini öldürdükten sonra bir eğlence mekanına giderek eğlendiğini belirtip, suçunu itiraf etti.

Olay, Tarihi Kemeraltı Çarşısı 846 Sokak'ta bulunan bir iş hanının 3'üncü katında bulunan boş işyerinde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olan İhsan Kalmaz (31), boşanma aşamasındaki eşi Zehra Kalmaz'ı (19) konuşmak için dün akşam yanına çağırdı. İhsan Kalmaz, çıkan tartışma sonrası eşi Zehra Kalmaz'ı karnından bıçakla yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan Kalmaz, hayatını kaybetti. Bugün saat 10.30 sıralarında Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği'ne giden Kalmaz, karısını öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine söz konusu iş hanına giden polis, genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı.

Kalmaz'ın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İlk ifadesinde, eşini öldürdükten sonra bir eğlence mekanına giderek eğlendiğini belirten İhsan Kalmaz'ın ise polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP, EĞLENMEYE GİTMİŞ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRÜP, EĞLENMEYE GİTMİŞ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement