Bosna Medyasının Başköşesinde - Son Dakika
Güncel

Bosna Medyasının Başköşesinde

Bosna Medyasının Başköşesinde

Boşnak güzel Jelena Jugovic Tuncel, ailesini ziyaret etmek için gittiği Bosna Hersek' de medyanın yoğun ilgisiyle karşılandı.

14.10.2015 08:22  Güncelleme: 08:24

İstanbul'da yaptığı evlilik Bosna medyasında başköşeyi alırken Jelena Jugovic Tuncel, hayatının en güzel günlerini evlendikten sonra Türkiye'de yaşadığını dile getirdi.

Türk insanının sıcaklığından, İstanbul ve diğer illerimizin güzelliğinden övgüyle bahseden Jelena Jugovic Tuncel, evliliğiyle birlikte kendi ülkesi ve Avrupa'da yaptığı diğer ülkelerdeki röportajlarında Türkiye'nin fahri tanıtım elçisi oldu. Bosna Hersek'te formatı kendisine ait olan, sunuculuğunu da üstlendiği TV Programlarıyla beğeni toplayan Boşnak güzel "Aynı başarıyı Türkiye'de yakalamak istiyorum" dedi. Bosna Hersek'e 7 günlüğüne giden Jelena Jugovic Tuncel 3 gününü medya mensuplarının röportaj ve çekimlerine ayırdı. Bosna Hersek'in en büyük gazetesi Avaz, Jelena Jugoviç Tuncel çekimleri için özel hazırlık yaparken, Vogue İtalya için çalışan fotoğraf sanatçısı Burak İleri ve Fashion TV'nin başarılı makyaj sanatçısı Anesa Ekşi ve ekibiyle bir çekim gerçekleştirildi. Bosna Hersek ziyaretiyle medyanın başköşesine oturan Jelena Jugovic Tuncel ve onun dilinden Türkiye uzun süre Boşnakların gündemini oluşturacak gibi görünüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bosna Medyasının Başköşesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement