Bostanlıspor'da 4 Önemli Transfer Daha - Son Dakika
Güncel

Bostanlıspor'da 4 Önemli Transfer Daha

Bostanlıspor\'da 4 Önemli Transfer Daha

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde hedefini 2.Lig olarak belirleyen Bostanlıspor, 4 isimle daha sözleşme imzalayarak transferi sürdürdü.

10.10.2013 14:07

İlk olarak tecrübeli oyuncular Sait Ay ve Aras Bekat; ardından genç yetenekler Mert Özmutlu, İsmail Budaker ve Yılmaz Kırıklı'yı takıma katan Bostanlıspor, geçen sezon İstanbulspor forması giyen Baran Karadeniz, İTÜ'den Esat Kiriş, Denizli Belediyespor'dan İsmail İnanlı ve Bornova Belediyespor'dan Yiğitcan Tekin ile sözleşme imzaladı.

1991 doğumlu ve 1,91 boyunda olan Bornova Belediyespor altyapısından yetişen Baran Karadeniz, daha önce Vestel, Bornova Belediyespor ve son olarak da geçen sezon Erkekler 2.Ligi'nde İstanbulspor'da forma giymişti.

1992 doğumlu Darüşşafaka altyapısında yetişen 2,02 boyundaki Esat Kiriş, Yeşilyurt ve geçen sezon 2.Lig'e yükselme başarısı gösteren İTÜ'de mücadele etmişti.

2,00 cm boyunda Tuborg altyapısından yetişen 1992 doğumlu İsmail İnanlı; Banvit, Gelişim Koleji, Bornova Belediyespor, Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Belediyespor'un ardından Bostanlıspor'un yeni ismi oldu.

1992 doğumlu Işıkkent altyapısından yetişen Yiğitcan Tekin ise geçtiğimiz sezon Bornova Belediyespor forması giyiyordu.

Başantrenör Engin Gençoğlu ve yardımcı antrenör Anıl Öztürkmen yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdüren yeşil kırmızılı ekip önümüzdeki hafta transferi noktalayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bostanlıspor'da 4 Önemli Transfer Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement