Bostanlıspor Pazar Günü Üç Cephede - Son Dakika
Güncel

Bostanlıspor Pazar Günü Üç Cephede

Bostanlıspor Pazar Günü Üç Cephede

Bostanlıspor, pazar günü futbol, basketbol ve Amerikan futbol takımlarıyla üç cephede mücadele edecek.

25.04.2014 08:51  Güncelleme: 09:17

BASKETBOLDA RAKİP: AFYON

Türkiye Basketbol Bölgesel Ligindeki başarısının ardından 3. Ligde yarıfinale kalan üç İzmir takımından birisi olan Bostanlı spor, final grubuna çıkmak için son virajda ter dökecek. Afyon Belediyespor ile eşleşen yeşil kırmızılı ekip ilk maçını pazar günü saat 18.00'de Halkapınar Spor Salonu'nda oynayacak. 2 Eksik oyuncusu bulunan Bostanlıspor hazırlıklarını maçın oynanacağı spor salonunda sürdürüyor.

AMERİKAN FUTBOLUNDA HEDEF 1. LİG

Üç yıldır Türkiye Amerikan Futbolu 2. Liginde mücadele eden ve 2 kez 1. Lig kapısından son maçlarda dönen Bostanlıspor Amerikan Futbol takımı bu kez işi sıkı tutuyor. Pazar günü Atatürk Stadı 1 Numaralı Yan Sahada saat 10.00'da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki Üniversites Spor Kulübü Amerikan Futbol takımıyla karşılaşacak olan Bostanlıspor maçı kazanarak, grup birinciliği için avantaj sağlamak istiyor.

FUTBOLDA GENÇLERLE DEVAM

Futbolda alt yapı çalışlmalarını sürdüren ve yetiştiricilik görevi üstlenen Bostanlıspor, mücadele ettiği İzmir Amatör 2. Liginde şansız şekilde kaybettiği maçlarla yara almasına karşın zirve yarışını son maça kadar bırakmamak niyetinde. Pazar günü Hasan Türker Futbol Sahasında saat 15.00'de Seyrek Belediyespor ile oynayacak olan ekibin amacı kazanmak.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, çeşitli spor branşlarında mücadele eden ekiplerinin önce fair play olgusunu sahaya yansıttığını ifade ederek, "Bostanlıspor olarak vizyonumuz ve misyonumuzun dışına kesinlikle çıkmıyoruz. Hedefimiz Karşıyaka, İzmir ve Türk Sporuna en iyi şekilde hizmet etmek" dedi.

Erboy, Nisan ayının dolu dolu geçtiğini, mayıs ayında da devam eden spor branşlarının yanı sıra ragbi erkek ve bayan takımlarıyla, softbolcülerin sahada şampiyonluk maçlarına çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bostanlıspor Pazar Günü Üç Cephede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement