Botan Vadisi'nde Adrenalin Heyecanı Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Botan Vadisi'nde Adrenalin Heyecanı Yaşandı

Botan Vadisi\'nde Adrenalin Heyecanı Yaşandı

Siirt'te düzenlenen 'Tillo Bilim Kültür Günleri' etkinlikleri çerçevesinde Deyr mevkiinde yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi.

23.09.2013 08:26  Güncelleme: 08:39

Botan Vadisi'nin eşsiz doğa güzelliğinde yamaç paraşütü etkinliği yapıldı. Yamaç Paraşütü etkinliği Siirt valisi Ahmet Aydın,'ın yanı sıra Türkiye Uydular Birliği Başkanı Hayrettin Özaydın, Vali yardımcısı Bahadır Yörük, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Doğa güzelliği ile adından söz ettiren ve adına binlerce Şiir ve Türkü yazılan Botan vadisinde, Vali Ahmet Aydın yamaç paraşütü ile uçuş yaptı.

Vali Aydın, Siirt'in sahip olduğu inanç ve doğa turizmini dünyaya duyuracaklarını söyledi.

Botan Vadisinden uzman uçuş ekibi refakatinde kendisini bırakan Vali Ahmet Aydın, bu muhteşem coğrafyada uçmanın büyük bir zevk olduğunu ve bu uçmayı seven tüm vatandaşların yapması gerektiğini belirtti.

İlimizin zengin İnanç turizmi ve Doğal Turizmini birleştireceklerini ifade eden Vali Aydın,"İnanç ve Doğa turizmi ile zengin bir potansiyele sahibiz. Bizler bu konuda gerekli çalışmaları yapmaktayız ve bugünde bu eşsiz güzellikler arasında yamaç paraşütü yaptık bu tür etkinliklerimiz sürekli devam edecektir" dedi.

Burada etkinliklerin ardından, Vali Aydın ve beraberindekiler il merkezinde tarihi ve kültürel mekânları gezdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Botan Vadisi'nde Adrenalin Heyecanı Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement