Bu Kez de Hendek'te 'İntihar Şov' Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bu Kez de Hendek'te 'İntihar Şov' Yaptı

Bu Kez de Hendek\'te \'İntihar Şov\' Yaptı

Hendek'te bir binanın tepesine çıkarak intihara kalkışan kişinin daha önce Türkiye'nin çeşitli yerlerinde benzer eylemler gerçekleştirdiği belirlendi.

10.09.2013 17:02  Güncelleme: 17:37

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde, yeğeniyle birlikte 4 katlı binanın çatısına çıkan Levent Hamleci, eşi ve çocuklarının ameliyat olacağını söyleyerek Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin kendisine yardım etmesini istedi. Zabıta Müdürü tarafından ikna edilerek indirilen Hamleci'nin, daha önce de Türkiyenin çesitli yerlerinde benzer eylemler gerçekleştirdiği belirlendi.

Hendek İlçesi'nin Dr. Ayhan Kızıl Caddesi'nde bulunan inşaat halindeki 4 katlı binanın çatısına çıkan 2 kişiyi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi, itfaiye aracı 112 ambulansı sevk edildi.

Kendsiinin çalışamaz durumda olduğunu, eşi ve çocuklarının ameliyatı için 5 bin liraya ihtiyacı olduğunu, sara hastalığı nedeniyle kendisine kimsenin iş vermediğini söyleyen Levent Hamleci ve yanındaki kişinin atlayabileceği ihtimaline karşı yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Çatıdan kendisine para yardımı yapılmasını isteyen Levent Hamleci, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin yanına gelmesini ve yardımda bulunmasını istedi.

ZABITA MÜDÜRÜ İKNA ETTİ

Bunun üzerine olay yerine gelen Hendek Zabıta Müdürü Harun Kaynak, "Ben Hendek Belediye Başkan Yardımcısı'yım. Sorununu ben dinleyeceğim, bana anlat sana yardımcı olacağız." diyerek Levent Hamleci ve küçük yaştaki yeğenini ikna ederek çatıdan indirdi.

İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Levent Hamleci ve yanında bulunan yeğeninin, yapılan araştırmada aslen Karabüklü oldukları ve Türkiye'nin bir çok ilinde yardım toplamak için benzer eylemler yaptıkları belirlendi.

Üzerinden daha önceki intihar eylemleriyle ilgili gazete küpürleri de çıkan Levent Hamleci, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bu Kez de Hendek'te 'İntihar Şov' Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement