Bulanık'ta gaziler onuruna yemek verildi - Son Dakika
Güncel

Bulanık'ta gaziler onuruna yemek verildi

Bulanık\'ta gaziler onuruna yemek verildi

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, 19 Eyül Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki gaziler onuruna yemek verdi.

19.09.2023 15:17  Güncelleme: 16:55

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, gaziler onuruna yemek verdi.

Bulanık Öğretmenevinde gerçekleştirilen yemekte, Kaymakam Ocak, gaziler ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Ocak, "Önemsediğim günlerden bir tanesini şuan yaşıyoruz. Azımızı çoğa sayın, birliğimizi beraberliğimiz fazlasına sayın. Sizleri burada görmek beni çok mutlu etti. İlgimizi alakamız her sene, her an, her zaman yanınızda olduğunuzu bilmenizi isteriz. Elimizden geldiği kadar yanınızda olmaya çalışıyoruz. Eksik kaldığımız noktalar vardır. Yinede onları fazlasına sayın. Bugün burada birlikte beraberliğimiz sağlayan ve bugüne kadar ahirette intikal etmiş, başta şehitlerimiz, gazilerimiz ve bu gün burada bulunan gazilerimiz Allah hepsinden razı olsun. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Bunların yokluğunda bizlere güç kuvvet versin. Gazilerimize sağlık sıhhat versin. Bizlere düşen eksiklerinizden kızından, çocuğunuzda olduğu zaman devletimizin tüm kurumları ile tüm çalışanlarıyla emrinizde olmaktır" dedi.

Vatanı için, milleti için, bayrağı için, hepsinden önemlisi canından aziz bildiği mukaddes değerleri için toprağa düşmüş tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Kaymakam Ocak, "Devletin, bu aziz vatan uğruna gövdesini düşmana siper eden ve bir an olsun vatan savunmasında gözünü kırpmayan kıymetli şehit ailelerine ve gazilerimizin yanında olduğunu belirtmek isteriz. Devletin kapıları tüm vatandaşlara olduğu gibi kıymetli gazi ve şehit yakınlarına da sonuna kadar açıktır" diye konuştu.

Programa Kaymakam ve Belediye Başkanı Vekili Oğuzhan Ocak, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, Asayiş Komando Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen İbrahim Adıgüzel, Terörle Mücadele Vazife Kahramanları Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bulanık Şube Başkanı Tahsin Öndül, kamu kurum ve kuruluş amirleri, gaziler ile siyasi parti temsilcileri katıldı. - MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bulanık'ta gaziler onuruna yemek verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement