Bulgurlu'dan Anasınıfı İncelemesi - Son Dakika
Güncel

Bulgurlu'dan Anasınıfı İncelemesi

Bulgurlu\'dan Anasınıfı İncelemesi

Manavgat Atatürk İlk Öğretim okulu bahçesinde yapımı süren 3 derslikli ana sınıfının ikinci eğitim ve öğretim yılında hizmete gireceği öğrenildi.

29.10.2012 15:25

Antalya Valiliği tarafından başlatılan 'Her İlçeye Anaokulu, Her Okula Anasınıfı' kampanyası çerçevesinde Manavgat Atatürk İlk Öğretim okulu bahçesinde yapımı süren 3 derslikli ana sınıfının ikinci eğitim ve öğretim yılında hizmete gireceği öğrenildi.

İstanbul Üsküdar Belediyesi bünyesindeki Toplum Gelişim Merkezi ( TOGEM ) tarafından yapılan ana sınıfında incelemede bulunan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu; ''3 derslikli ana okulunun tamamlanmasıyla birlikte okul içerisinde bulunan ana sınıfları ikinci yarı yıl tatilinin hemen ardından buraya taşınacak. Ana sınıflarının taşınmasıyla birlikte ise okulda derslik sayısı aratacak. Antalya Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak'ın himayelerinde başlatılan " Her ilçeye Ana okulu, Her okulu Ana sınıfı kampanyamız kapsamında Milli Egemenlik ilk Öğretim okulu bahçesinde MATSO ve MATSO Başkanı Dr. Şükrü Vural tarafından yapılan Anaokullarının açılışını 2012-2013 Eğitim ve öğretim yılı ile birlikte açmıştık. İlçemizde yapımı süren diğer ana okullarınında açılışlarını inşallah hep birlikte yapacağız" dedi. Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu incelemenin ardından tenefüste olan öğrencilerle sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bulgurlu'dan Anasınıfı İncelemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement