Burda Market' Ten Serinleten Yaz Kampanyası! - Son Dakika
Güncel

Burda Market' Ten Serinleten Yaz Kampanyası!

Burda Market\' Ten Serinleten Yaz Kampanyası!

Burda Market, yaza serinleten kampanyalarla merhaba diyor.

18.05.2012 13:10

Çekilişle noter huzurunda belirlenecek şanslı Burda Market müşterileri, 50 adet Geroni 26MTB bisiklet kazanma şansını yakalayacak.

Çocuklara karne hediyesi olarak sunulacak bisiklet kampanyasında, 18 mayıs-14 haziran tarihleri arasında İstanbul ve İzmir'de bulunan Burda market şubelerinden Burdacard ile tek seferde yapılacak her 5TL'lik Pepsi ailesi ürünlerinden olan pepsi, yedigün, red bull, tamek, 7up gazoz, aquafino su, gatorade sporcu içeceği, fruko, lipton ice tea alışverişlerinde müşteriler bir çekiliş hakkı elde edecek. Daha çok alışveriş yapanlar çekiliş şansını katlama imkânına sahip olacak. Burdacard sahibi olmayanlar, en yakın Burda market şubelerinden kartlarını temin edebilecekler.

Bisiklet kampanyasında şanslı Burda Market müşterileri, 28 Haziran 2012 tarihinde noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekiliş sonrası ikramiye almaya hak kazanacaklar. Kazananlar ayrıca, Burda Market mağazalarında afişlerle, marketin kurumsal web sitesinde, gazete ilanı ve posta yoluyla duyurulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burda Market' Ten Serinleten Yaz Kampanyası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement