Burdur CHP Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınması İçin İmza Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Güncel

Burdur CHP Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınması İçin İmza Kampanyası Başlattı

Burdur CHP Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınması İçin İmza Kampanyası Başlattı

CHP Burdur İl Başkanlığı tarafından kadınlarla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündeme gelen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'ın görevden alınması için imza kampanyası başlattı.

05.10.2016 15:57

CHP Burdur İl Başkanlığı tarafından kadınlarla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündeme gelen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'ın görevden alınması için imza kampanyası başlattı. CHP İl Başkanı Barış Ayten, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Uğur ve partililer Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaparak, İl Milli Eğitim İl Müdürü Mahmut Bayram'ın 2 yıl önce sosyal medya hesabından yaptığı 'Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir' paylaşımı nedeniyle görevden alınması talebiyle imza kampanyası başlattı.

'EN KISA SÜREDE BURDUR'DAN GÖNDERECEĞİZ'

'Kadına hakaret topluma hakarettir. Kadınlara hakaret eden müdür istemiyoruz' yazılı pankart açan grup adına basına açıklama yapan İl Başkanı Barış Ayten, "Her kim ki çağdaş cumhuriyetin, çağdaş eğitimin temellerine dinamit koymaya kalkarsa karşısında önce CHP'nin Atatürkçü ve devrimci duruşunu görecektir. Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, geldiği günden bu yana skandallara imza atmıştır. Burdur'un eğitim kenti imajını hem yerelde hem de genelde bozmuştur. CHP olarak Burdur'a ve Burdur'un eğitimine yakışmayan Milli Eğitim Müdürünün Burdur'dan gitmesi için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Kadınlarımızı sapkın düşünceleriyle, ahlaksız fikirleriyle İslam dinimizi uydurma Hadis-i Şeriflerle ayaklar altına almaya çalışan Mahmut Bayram, Burdur ve Burdur'un eğitimi onu istemiyor. En kısa sürede Burdur'dan göndereceğiz" diye konuştu.

'SÖZDE EĞİTİMCİ'

Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Uğur da "Eğitimci kadın- erkek, herkes örnek, dürüst, görevini eksiksiz yapan olmalıdır. Çünkü eğitimci geleceğin mimarıdır. İlimize atandığından beri skandallar müdürü olmaktan kurtulamayan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram da eğitimci. Ancak sözde eğitimci. Kadınlarla uğraşmaktan Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapamıyor.

Bir kadın olarak sayın Mahmut Bayram'ın eğitim kenti Burdur'a yakışmadığını haykırıyorum. Aynı tepkiyi AKP Kadın Kollarından da bekliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından kurulan stantta İl Başkanı Barış Ayten'in ilk imzayı atmasıyla imza kampanyası başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur CHP Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınması İçin İmza Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement