Burdur'daki fırtına nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İstiklal Yerleşkesi'nde öğrenime bir gün ara verildi.
AA muhabirinin Burdur Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, ilçede rüzgarın saatteki hızı zaman zaman 85 kilometreye kadar çıktı. Fırtına nedeniyle Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir otomobilin üzerine ağaç devrildi. Otomobilde küçük çapta maddi hasar meydana geldi.
MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fırtına nedeniyle MAKÜ İstiklal Yerleşkesi'nde öğrenime bir gün ara verildiğini, diğer yüksekokul ve fakültelerde ise öğrenimin sürdüğünü bildirdi.
Muhabir: Gökmen Yüce/ Güç Gönel
Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - BURDUR
Son Dakika › Güncel › Burdur'da Fırtına - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.