Burdur - Vali ve Başkandan 24 Kasım Kokteyli - Son Dakika
Güncel

Burdur - Vali ve Başkandan 24 Kasım Kokteyli

Burdur - Vali ve Başkandan 24 Kasım Kokteyli

Vali ve başkandan 24 Kasım kokteyli BURDUR'da Vali Hasan Kürklü ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birer kokteyl verdi.

25.11.2015 12:06

Vali ve başkandan 24 Kasım kokteyli

BURDUR'da Vali Hasan Kürklü ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birer kokteyl verdi.

Vali Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü'nün organize ettiği Öğretmenler Günü kokteyli, Serenler Tepesi Tesisleri'nde düzenlendi. Kokteyle, Garnizon Komutanı Albay Tayfun Dündar, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Servet Olpak ve öğretmenler katıldı.

Vali Kürklü ve Nesibe Kürklü kapıda karanfille karşıladığı öğretmenleri, masalarında da ziyaret ederek Öğretmenler Günü'nü kutladı. Vali Kürklü, "Eğitim camiası ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla biz bir aileyiz. Sizlere layık değil ama değerli olduğunuzu elimizden geldiğince hissettirmeye çalışıyoruz. Küçük bir kokteylle beraber olmak istedik" dedi.

Öğretmenlerin yaptığı işin önemine vurgu yapan Vali Kürklü, bir ülkenin geleceğini öğretmenlerin şekillendirdiğini kaydetti. Vali Kürklü, "Yaptığınız iş çok önemli. Yetiştirdiğiniz çocuklar 20- 30 yıl sonra bu ülkeyi yönetecek. Bizler de sizlere bu noktada elimizden geldiğince yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Her zaman sizlerin yanındayız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz'in organize ettiği kokteyl ise Belediye Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlendi. Vali Hasan Kürklü ve eşiyle diğer protokol üyelerinin de yer aldığı kokteylde Başkan Ercengiz ve eşi öğretmenleri kapıda karşıladı.

Başkan Ercengiz, Öğretmenler Günü'nü kutlarken, öğretmen anne babanın çocuğu olmanın hayatında hep bir ayrıcalık olduğunu kaydetti.

Kokteylde Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu üyesi öğretmenler türküler seslendirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur - Vali ve Başkandan 24 Kasım Kokteyli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement