Burhan Küsem Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Burhan Küsem Seçim Sonuçları

Burhan Küsem Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP BİTLİS belediye başkan adayı Burhan Küsem oldu.

02.04.2019 12:27

31 Mart seçimlerinde CHP BİTLİS belediye başkan adayı Burhan Küsem oldu. CHP adayı Burhan Küsem, BİTLİS belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? BİTLİS belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan CHP BİTLİS belediye başkan adayı Burhan Küsem ile ilgili seçim sonuçları ve BİTLİS belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. CHP BİTLİS belediye başkan adayı Burhan Küsem oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte BİTLİS belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. BİTLİS aday yarışı ve BİTLİS seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

BİTLİS Seçim Bilgileri

  • BİTLİS belediyesi için toplam sandık sayısının 105 olduğu belirlendi.
  • BİTLİS belediyesi için açılan sandık sayısının ise 104 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • BİTLİS belediyesi için katılım oranının ise % 80,02 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • BİTLİS toplam seçmen sayısının ise 31.004 olduğu belirlendi.
  • BİTLİS belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 24.810 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

CHP BİTLİS Belediye Başkan Adayı Burhan Küsem Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP BİTLİS belediye başkan adayı olarak gösterilen Burhan Küsem, BİTLİS yarışında % 1,36 oranında aldığı oy ile 5'nci oldu. Millet İttifakı ittifakı adayı Burhan Küsem toplamda 315 adet oy sayısına ulaştı.

CHP BİTLİS belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Burhan Küsem Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement