Burhaniye'de Hdp Binası Taşlandı - Son Dakika
Güncel

Burhaniye'de Hdp Binası Taşlandı

Burhaniye\'de Hdp Binası Taşlandı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde ve Iğdır'da şehit edilen polis ve askerler için teröre tepki yürüyüşü düzenlendi.

09.09.2015 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde ve Iğdır'da şehit edilen polis ve askerler için teröre tepki yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşte HDP binası taşlandı. Bir polis memuru başına isabet eden taşla yaralanırken, gazdan etkilenen bir kişi de hastaneye kaldırıldı.

Ali Çetinkaya Caddesi'ndeki Ülkü Ocakları binası önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişi, Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde ve Iğdır'da şehit edilen polis ve askerler için Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Buradan tekrar Ali Çetinkaya Caddesi'ne yürüyen grup caddede bulanan Yunus Nadi Pasajı'ndaki HDP İlçe Merkezi'ne girmek istedi. Polis burada güvenlik önlemi alırken, grup pasajın camlarını taşlayarak kırdı. Polis biber gazı sıkarak gruba müdahalede bulundu. Gazdan etkilenen bir kişi ve başına taş isabet ederek yaralanan bir polis memuru ambulansla Burhaniye Devlet hastanesi kaldırıldı.

Pasajın arka kapısından içeri giren bir grup, HDP binasındaki pankart ve bayrakları alarak pasaj önünde yaktı. Grup daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda Edremit' ten gelen konvoyu karşılayarak terör örgütü aleyhinde slogan atıp eylemlerini sonlandırdı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burhaniye'de Hdp Binası Taşlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement