Bursa - Maç Dönüşü Kaza: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Maç Dönüşü Kaza: 4 Yaralı

Bursa - Maç Dönüşü Kaza: 4 Yaralı

Maç dönüşü kaza: 4 yaralıİSTANBUL'daki Beşiktaş-Bursaspor maçını izledikten sonra Bursa'ya geri dönen dört kişinin içinde bulunduğu araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

11.12.2016 07:11

Maç dönüşü kaza: 4 yaralı

İSTANBUL'daki Beşiktaş- Bursaspor maçını izledikten sonra Bursa'ya geri dönen dört kişinin içinde bulunduğu araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Hurda yığınına dönen otomobildeki dört kişi yaralandı.

Kaza, Merkez İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Atatürk Caddesi istikametinden Kent Meydanı yönüne gitmekte olan Kerim Şaylık (27) yönetimindeki 16 SKM 92 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç önce bir binanın duvarına çarptı ardından da sürüklenerek yoldaki bariyerlere vurdu. Kaza sonrası hurda yığını haline dönen otomobilde Kerim Şaylık araç içinde sıkışırken, ağabeyi Çağdaş Şaylık (30) ve arkadaşları Salih Demirci (27) ile Özden Abuca (28) yaralandı.

İhbar sonrası olay yerine gelen İtfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Şaylık, kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralılara da olay yerinde ilk müdahale yapıldı.

Kazanın şokuyla eli yüzü kan içinde olan Özden Abuca, "Bende bir şey yok arkadaşlarıma bir şey olmasın" diye bağırırken, yaralı arkadaşı Kerim Şaylık'ın içinde bulunduğu ambulansa binmek istemesi üzerine görevliler 'Tek yaralı götürüyoruz, sizin için ayrı ambulans gelecek' dedi. Buna rağmen ambulanstan inmek istemeyen Abuca, bir arkadaşı tarafından zorla ambulanstan indirildi. Abuca arkadaşlarının yardımıyla zor sakinleştirilebildi. Abuca daha sonra yaptığı açıklamada, 'Arabayı Kerim kullanıyordu, biz Beşiktaş-Bursa maçını izledikten sonra çorba içmeye gidiyorduk. Ben arkada oturuyordum telefonda bir şeyler bakarken birden kaza nasıl oldu anlayamadım" dedi.

Yaralılar daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Maç Dönüşü Kaza: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement