Bursaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursaspor Maçının Ardından

Bursaspor Maçının Ardından
29.10.2012 01:23  Güncelleme: 08:13

Trabzonsor Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenledi.

Trabzonsor Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Beşiktaş maçında 2, bu maçta 3 puan kaybederek ikincilik şansını yine kaybettik. İvme kazanma dönemini, iyi kullanamadık. Bu maçta önde hamle yaparak hücumda etkili olmaya çalıştık. İstekli başladık ama 15'inci dakikadan sonra rakip de oyuna ortak oldu. İkinci yarıda kontrolü kaybettik. Sahanın zemini de oyuna olumsuz katkı yaptı. Yediğimiz gol kötü skoru ortaya çıkardı. Oyunun son bölümlerinde birkaç pozisyonumuz var ama golü bulamadık. Bulduğumuz gol de faul nedeniyle iptal edildi. Kazanmayı hak etmemiş olabiliriz ama kaybetmeyi de hak etmedik. İki haftada 5 puan kaybı bizim için olumsuz durum ortaya çıkardı. O puanları kazanabilsek bizi daha ileriye taşıyabilirdi. İptal edilen golde hakem oyunu devam ettirdi, gol olunca düdüğü çaldı. Golden sonra düdüğü çalması çok ilginçti. Oyunun başında da faullerde haksız kararlar verdi" dedi.

EMERSON: "ŞANSSIZ BİR MAĞLUBİYETTİ"

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Emerson ise, "Şanssız bir mağlubiyetti. Oyunu ileriye taşıyamadık. Ders alınabilecek bir mağlubiyet oldu bizim için. Önümüzde yeni şanslar ve fırsatlar olacak. Bu maçları ve fırsatları değerlendirmemiz için bu maçta yaptığımız hataları tekrarlamamamız lazım. Taktiksel şemada üzerinde çalıştığımız şey maç içinde boş alanlar yaratmaktı. Bunu yeteri kadar yapamadığımızdan tüm oyuncular olarak sorun yaşıyoruz. Oyun dengeli giderken geriye düşmemeliydik. Oyunu taşımaya devam edebilseydik galibiyet golünü bulabilirdik. Tam oyunu ileriye taşıyabileceğimiz dönemde yediğimiz gol oyun anlayışımızı bozdu ve gerekli hamleleri yapamadık" diye konuştu.

Emre Güral da, "Şanssız bir mağlubiyetti. Taraftarımız önünde oynadığımız bu maçı kazanmalıydık. Bazen şans yanınızda olmuyor. Özellikle son dakikalarda bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik" ifadesini kullandı.

MUTLU TOPÇU: "İKİNCİ GOLÜ BULMAMIZ GEREKİYORDU"

Bursaspor antrenörü Mutlu Topçu ise, "Taraftarlarımıza bayram hediyesi vermenin mutluluğunu yaşarken başkanımızın hastaneye kaldırılması bizi derinden üzdü. Trabzonspor'u burada hiç yenememiştik. İlki başarmanın sevinci içindeyiz. İlk yarıda zevkli bir maçtı. İkinci yarıda daha kontrollüydük. İkinci golü bulmamız gerekiyordu. Bundan önce 4 beraberlik aldığımız maçlarda da galibiyete yakın olan taraf bizdik" dedi.

Bursasporlu Ömer Erdoğan da, "Başkanımızın rahatsızlanması nedeniyle sevincimizi yaşayamadık. Zorlu dönemden geçiyoruz. Son maçları berabere bitirdiğimiz için sıralamada kendimizi son dönemlerde görmediğimiz bir yerde gördük. Zor maç olacağını biliyorduk. Ama iyi hazırlandık, iyi konsantre olduk. Maçın ilk yarısında pozisyon vermedik. Maç ortada giderken golü bulduk" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Maçının Ardından - Son Dakika


Advertisement