Büyüksümbüller'e 13 Kilometrelik Sıcak Asfalt - Son Dakika
Güncel

Büyüksümbüller'e 13 Kilometrelik Sıcak Asfalt

Büyüksümbüller\'e 13 Kilometrelik Sıcak Asfalt

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Muradiye Kampüsü ile Büyüksümbüller Mahallesi arasında yapımı devam eden 13 kilometrelik sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

27.10.2017 16:08

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Muradiye Kampüsü ile Büyüksümbüller Mahallesi arasında yapımı devam eden 13 kilometrelik sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Sık sık mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen ve vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyüksümbüller Mahallesini ziyaret etti. İlk olarak MCBÜ Muradiye Kampüsü ile Büyüksümbüller Mahallesi arasında yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün'e MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, başkan danışmanları, büyükşehir belediyesi ve MASKİ genel müdürlüğünde görevli daire başkanları, MHP Yunusemre ve Şehzadeler ilçe başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban eşlik etti. Ziyarette Başkan Ergün, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir'den çalışmaların durumu hakkında bilgiler aldı. Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü ile Büyüksümbüller Mahallesi arasında kalan 13 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasını başlattıklarını belirten Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün, "Mevcut yolda asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yaklaşık 1 ay içerisinde tamamlamayı planladığımız yolda çalışmaların ardından vatandaşlarımızın hem ulaşım konforu artacak hem de trafik güvenliği sağlanmış olacak. Şimdiden yolumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra mahalle Büyüksümbüller Mahallesini ziyaret etti. Mahalle girişinde Büyüksümbüller Mahalle Muhtarı Hasan Ali Dirik ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün, mahalle muhtarlığına geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Ergün, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Bölgede görev yapan muhtarlar ve vatandaşların yol taleplerini de dinleyen Başkan Ergün, "İlk hedefimizde öğrencilerin yoğunlukla kullandığı 13 kilometrelik kampus yolunu tamamlamayı hedefledik. Amacımız Aliağa ve Şakran güzergahına gitmek isteyen vatandaşların bu yolu kullanmalarını sağlamak" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyüksümbüller'e 13 Kilometrelik Sıcak Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement