Çakma İkoncan Yine Sobelendi - Son Dakika
Güncel

Çakma İkoncan Yine Sobelendi

Çakma İkoncan Yine Sobelendi

Geçtiğimiz günlerde Rihanna ile aynı mayoyu giyen Eda Taşpınar, şimdi de Pamela Anderson'a özendi.

14.07.2012 11:33  Güncelleme: 12:31

Çeşme Alaçatı'da geçtiğimiz günlerde Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna ile aynı mayoyu giyen Eda Taşpınar, şimdi de Pamela Anderson'a özendi.

Pamela Anderson'un ülkemizde Sahil Güvenlik adıyla gösterilen Baywatch dizisinde can kurtaran rolündeki kırmızı mayosunun aynısını giyen Eda Taşpınar yine tüm bakışları üzerine topladı.

Çeşme'de sahili turlayan ve daha sonra denize giren Taşpınar'a, "Eda bizi de kurtar" diye takılanlar oldu. Taşpınar bir çoğunu kendisi tasarladığı bikini ve mayo koleksiyonunun tanıtımını da kendisi yapıyor.

SEVGİLİSİ İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Bu arada Sosyetik güzel Eda Taşpınar ve sevgilisi Bora Kozanoğlu önceki gün Taşpınar'ın amcasına ait olan El Beso isimli Alaçatı'daki restoranda bir araya geldi. Ünlü çift, ailelerinin de katıldığı yemek sonrası birlikte poz verdi.

KALABALIKTAN KAÇIYOR

Erkek arkadaşı Bora Kozanoğlu ile birlikte olmaya başladığından beri Bodrum yerine Çeşme plajlarında denize girip güneşlenen Taşpınar, "Artık güneşlenme saatlerime dikkat ediyorum. Genellikle sabah erken saatlerde ya da akşamüstü güneşe çıkıyorum. Tatildeyken bile spor yapıyorum; akşamüstü yarım saat koşuyor, ardından 50 dakika da askeri eğitim gibi antrenman yapıyorum" dedi.

Kalabalıktan hoşlanmayan Taşpınar, genelde sahilde elinden kitabını düşürmüyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çakma İkoncan Yine Sobelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement