Cam Adam Yardım Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Cam Adam Yardım Bekliyor

Cam Adam Yardım Bekliyor

Mithatpaşa Mahallesi 2117 Sokak'ta ailesi ile birlikte yaşayan ve bu güne kadar 25 kez el, ayak ve kalçasında kırılmalar olduğunu belirten Mehmet Emin Kaya, hastalığı nedeniyle eğitimine ara verdiğini söyledi.

10.03.2014 19:58

Mithatpaşa Mahallesi 2117 Sokak'ta ailesi ile birlikte yaşayan ve bu güne kadar 25 kez el, ayak ve kalçasında kırılmalar olduğunu belirten Mehmet Emin Kaya, hastalığı nedeniyle eğitimine ara verdiğini söyledi. Başarılı bir eğitim hayatı olduğunu anlatan Kaya, "Başarılarımdan ötürü ilk ve ortaokulu sınıf atlatma yöntemi ile bitirip lise 2'nci sınıfa kadar öğrenimimi sürdürdüm. Ancak her düşmemde ya da sert darbelerde vücudumun bir yerinde kırılmalar meydana geliyor. Bu yüzden liseyi dışarıdan bitirmeye karar verdim. Babam Gaziantep'te bekçilik yaparak geçimimizi sağlamaya çalışıyor, ben de onun sigortasından faydalanıyorum. Annem ise hem bana bakıyor, hem benden küçük iki kardeşime ve ev işlerine yetişiyor. Ancak tedavi için gerek Mersin'e gerek Adana'ya gitmem gerekiyor. Bu gidiş gelişleri bütçemiz kaldırmıyor" dedi.

Oğlunun sağlık durumu nedeniyle üzüntü içinde olduğunu dile getiren Anne Sebahat Kaya ise tedavi sürecinde yaşadıkları sıkıntılara değinerek, "Oğlumu tedaviye götürürken kaldırmak indirmek güç oluyor. Tek başıma buna gücüm yetmiyor. Tedaviye götürürken komşuların yardımı ile indiriyoruz, bindiriyoruz. Mehmet Emin'in tedavisi için özel hastanelere gitmek zorunda kalıyoruz. Buda çok masraflı oluyor. Tek muayenesi bile 300 TL. Adana'ya gitmek gelmek ayrı bir masraf. Ben yetkililerden oğlumun tedavisi için gereken ne varsa yapılmasını istiyorum" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Tolunay DUMAN/ TARSUS(Mersin),(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cam Adam Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement