Çameli'de Mahalle Muhtarı ve Akrabasının Aracı Kurşunlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çameli'de Mahalle Muhtarı ve Akrabasının Aracı Kurşunlandı

20.08.2017 18:18

Denizli'nin Çameli ilçesinde Yunuspınarı Mahalesi'nin muhtarı ve kuzeninin otomobilleri kurşunlandı.

Denizli'nin Çameli ilçesinde Yunuspınarı Mahalesi'nin muhtarı ve kuzeninin otomobilleri kurşunlandı.

Alınan bilgiye göre, Çameli'nin Yunuspınarı Mahallesi Muhtarı Günal Ongun ve amcasının oğlu Alptekin Ongun'un otomobilleri, sabaha karşı park halinde bulundukları yerde kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri inceleme yaptı.

Saldırı sonucu muhtar Günal Ongun'un aracının arka camı ve bir lastiği patlarken, Alptekin Ongun'un aracının da sağ ön camı ve arka lastiğinin patladığı tespit edildi.

Muhtar Ongun, olay anında evlerinde uyuduklarını ve silah seslerini duyan amcasının oğlunun kendisini uyandırdığını belirterek, "Her iki aracın kurşunlanması ile ilgili durumu polise bildirdik. Benim şimdiye kadar hiçbir kimseyle husumetim olmadı, düşmanım, şüphelendiğim herhangi birisi yok. Bunu yapanların bulunması için emniyet soruşturma başlattı." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çameli'de Mahalle Muhtarı ve Akrabasının Aracı Kurşunlandı - Son Dakika


Advertisement