Çanakkale'de Yangın - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Yangın

Çanakkale\'de Yangın

Çanakkale-İzmir karayolu Erenköy mevkiinde bulunan bir restoranda gece geç saatlerde yangın çıktı.

28.09.2012 10:28

Çanakkale-İzmir karayolu Erenköy mevkiinde bulunan bir restoranda gece geç saatlerde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye aracı ve arazözün müdahale ettiği yangında, iş yeri tamamen yandı.

Çanakkale-İzmir karayolu Erenköy mevkiinde bulunan Manzara Restoran'da gece geç saatlerde elektrik kontağından yangın çıktı. Karayolunda seyreden araç sürücüleri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine, Çanakkale İtfaiyesi, Erenköy İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın söndürme araçları bölgeye sevk edildi. Büyük bölümü ahşap olan restorandaki yangın kısa sürede büyüdü. Alevlerin karayolunu etkilemesi üzerine, polis ve jandarma ekipleri Çanakkale-İzmir karayolunu trafiğe kapattı.

Ormanlık alanda bulunan restoranı saran alevlerin ağaçlara sıçramaması için itfaiye ekipleri uzun düre uğraştı. Yangın, yaklaşık 1,5 saat süren müdahalenin ardından söndürüldü. İş yerinin tamamen kül olduğu yangının ardından, Erenköy Belediye Başkanı Alaattin Özkurnaz da olay yerine gelerek itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

2008 yılında bölgede çıkan orman yangınında aynı iş yeri tamamen yanmıştı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement