Çanakkale'de Yürek Burkan Görüntü - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Yürek Burkan Görüntü

Çanakkale\'de Yürek Burkan Görüntü

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce zehirlenen bir sokak köpeğinin son anları telefonla görüntülendi.

08.03.2013 16:32  Güncelleme: 16:47

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce zehirlendiği öne sürülen bir sokak köpeğinin son anları cep telefonuyla görüntülendi. Köpeklerin görüntülerdeki zabıta tarafından zehirlendiği iddialarını yalanlayan Belediye Başkanı Kemal Dokuz, "Bunlar iftiradır. Zabıta görevlimiz köpeği kurtarmaya çalıştı" dedi.

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde bir günde 3-4 sokak köpeğinin zehirlenerek itlaf edildiği öne sürüldü. Bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntüleri sosyal paylaşım sitesine yükleyen hayvanseverler, köpeklerin belediye tarafından zehirlendiğini iddia etti. Çekilen görüntülerde, can çekişen köpeğin başında vatandaşlarla birlikte üniformalı bir zabıtanın da olduğu görülüyor. Görüntüler büyük tepki uyandırırken, Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuz, iddiaları yalanladı.

Belediye olarak köpekleri zehirlemeleri gibi bir durumun söz konusu bile olamayacağını söyleyen Dokuz, "Bunlar iftiradır. Bu görüntüleri biz de gördük. Aynı gün 3-4 köpek zehirlenmiş. Bunlardan birisi de İskele Meydanı'na gelmiş. Burada bekleyen zabıta görevlimiz durumu görünce hayvanı kurtarmak için müdahale ediyor. Bunda başarılı olamayınca oradan kaldırmak için bekliyor. Köpekleri kimin zehirlediğini biz de araştırıyoruz" dedi.

Dokuz, ilçede hayvan barınağı yapmak için proje hazırladıklarını, yakın tarihte barınağın yapılacağını belirterek, "Böyle bir çalışma içerisindeyken sokak hayvanlarını zehirlediğimiz yönündeki iddialar asılsız iftiralardan ibarettir" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Yürek Burkan Görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement