Çankırı Hasta Nakil Ambulansı Otomobille Çarpıştı, 6 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Çankırı Hasta Nakil Ambulansı Otomobille Çarpıştı, 6 Kişi Yaralandı

Hasta nakil ambulansı otomobille çarpıştı, 6 kişi yaralandıÇANKIRI'dan Ankara'ya hasta taşıyan ambulans ile seyir halindeki otomobil çarpıştı, 6 kişi yaralandı.

15.03.2018 10:21

Hasta nakil ambulansı otomobille çarpıştı, 6 kişi yaralandı

ÇANKIRI'dan Ankara'ya hasta taşıyan ambulans ile seyir halindeki otomobil çarpıştı, 6 kişi yaralandı.

Kaza dün gece sabaha karşı Çankırı otogar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çankırı'dan Ankara'ya hasta taşıyan özel bir sigorta şirketine ait 34 JV 7316 plakalı Hüseyin Erbaş (39) idaresindeki hasta nakil ambulansı, Kemal Özdemir (31) idaresindeki 18 DN 133 plakalı otomobil ile çanpıştı. Kaza yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi ve polis geldi. Çarpmanın etkisiyle yaralanan otomobilde bulunan şoför Kemal Özdemir'in yanı sıra Cemile Özdemir (51), Mehmet Yamanda (9), Firdevs Özge Yamanda (27) ve Polat Özdemir (6) ile hasta nakil aracında bulunan İbrahim Mehmetoğlu (62) kaldırıldıkları Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası bazı yaralılar olay yerinde bir süre sinir krizi geçirdi.

Kazanın işlek yol üzerinde olmasından dolayı trafik ekipleri güvenlik önlemi aldı. Kaza yapan araçların çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Çankırı Hasta Nakil Ambulansı Otomobille Çarpıştı, 6 Kişi Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çankırı Hasta Nakil Ambulansı Otomobille Çarpıştı, 6 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement