Çapkın'dan Saldırı Sonrası Açıklama - Son Dakika
Güncel

Çapkın'dan Saldırı Sonrası Açıklama

Çapkın\'dan Saldırı Sonrası Açıklama

Sarıyer'deki İstinye Polis Merkezi'ne yapılan saldırı sonrası olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın yetkililerden bilgi aldı.

13.06.2012 00:48

Sarıyer'deki İstinye Polis Merkezi'ne yapılan saldırı sonrası olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın yetkililerden bilgi aldı. Yaptığı incelemenin ardından basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan Hüseyin Çapkın şunları söyledi: "İstinye karakolumuza saat 23.00 gibi 2 kişi tarafından bir terör saldırısı oluyor. Bir el bombası atılmış. Karakola Otomatik bir tabancayla ateş edilmiş. Ateş eden şahsı nöbetçi arkadaşımız etkisiz hale getirmiş. Şu anda hastanede. Diğer taraftan ikinci bir şahıs daha olduğu belirtiliyor. Şahıs olay yerinden kaçmış. Sürekli olarak arkadaşlarımız teyakkuz halinde."

Bir basın mensubunun Engin Ceber'in ilk gözaltına alındığı karakol olarak bununla ilgisi olabalir mi sorusuna, "Şu an onunla ilgili bir şey söyleyemem. araştırılıyor.

Çapkın, atılan ilk el bombasının ardından taranan karakol yakınına bırakılan bombanın da dolu olduğunu söyledi. - İstanbul/ Sarıyer

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çapkın'dan Saldırı Sonrası Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement