Diyarbakır Halkı Tahir Elçi İçin Hastaneye Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Halkı Tahir Elçi İçin Hastaneye Akın Etti

Diyarbakır Barosu Tahir Elçi'nin basın açıklaması yaptığı esnada vurularak öldürülmesi sonrası Diyarbakır halkı hastane önüne akın etti. HDP'li Beştaş gözyaşlarına boğuldu.

28.11.2015 13:23  Güncelleme: 14:15

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, önceki gün çatışmalarda zarar gören Dört Ayaklı Minare'nin korunması için basın açıklaması yaptığı sırada çıkan çatışma sonrası hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR HALKI HASTANEYE AKIN ETTİ

Diyarbakır Barosu Tahir Elçi'nin basın açıklaması yaptığı esnada vurularak öldürülmesinin ardından Selahattin Eyyübi Hastanesi'nin önünde yüzlerce insan toplandı. Diyarbakır halkı hastane önüne akın etti.


AĞITLAR YÜREK DAĞLIYOR

Morgun önündeki aile fertlerinin ağıtları yürek dağladı. Halk morg önündeki bekleyişini sürdürüyor.


DEMİRTAŞ MORGUN ÖNÜNDE

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da Elçi'nin cenazesinin getirildiği morga geldi. HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş da morg önünde gözyaşlarını tutamadı.










Diyarbakır Halkı Tahir Elçi İçin Hastaneye Akın Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Halkı Tahir Elçi İçin Hastaneye Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ROJ: Şehit na mırı 10 12 Yanıtla
  • novasti : gelin gelin leş var 6 13 Yanıtla
  • Çokda tınnnnn: Allah şehit polisimize rahmet eylesin cennet mekanı olsun 3 6 Yanıtla
  • KORKUSUZ KORKAK: Allah rahmet eylesin 7 1 Yanıtla
  • AÇÇO ( AKILLI,ÇAĞDAŞ,ÇALIŞKAN OLALIM ): Türkiye Rusya,dan özür diledi.Bu iyi haber.En azından şimdilik uçurumdan döndük(inşallah).Bundan sonra Rusya bize çok KATI anlaşmalar sunarak,bizi kendine bağımlı yapmaya çalışacak.Önerilim:Herşeyden önce Arapların din bekçiliğinden kurtulalim.Dış politikaya fazla karışmayalım, yumuşak politika uygulayalım.Kimseye yalvarmayalım,kendi yeteneklerimizle ilerleyelim.Görmüş olduğunuz gibi,sadece ezan sesleri,camilerle ve dikkafalılık,la ilerleyemiyoruz.Bilim ve teknolojiye ağırlık verelim.Saygılar.No 3 1 Yanıtla

Advertisement