Cebeci Ülkü Ocaklarına Yılın Stk'sı Ödülü - Son Dakika
Güncel

Cebeci Ülkü Ocaklarına Yılın Stk'sı Ödülü

Cebeci Ülkü Ocaklarına Yılın Stk\'sı Ödülü

Trabzon’daki Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen ULGAYAD’ın (Uluslararası İslam Dünyası Gazeteciler ve Yazarlar Derneği) ödül töreninde yılın STK’sı ödülüne İstanbul Cebeci Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı layık görüldü.

03.04.2015 09:49

Trabzon'daki Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen ULGAYAD'ın (Uluslararası İslam Dünyası Gazeteciler ve Yazarlar Derneği) ödül töreninde yılın STK'sı ödülüne İstanbul Cebeci Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı layık görüldü. Ödülü Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Mihrap Altınışık'tan alan Ocak Başkanı Adem Yıldız, bir teşekkür konuşması yaptı.

Cebeci Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak kuruluş gayelerinin Türk-İslam ülküsü doğrultusunda milletimize ve ülkemize hizmet etmek olduğunu anlatan Yıldız, şöyle konuştu: "Ocak olarak gençlerimizin yetişmesi için başta Ocak Genel Merkezimiz ve İstanbul İl Başkanlığımız olmak üzere çaba gösteriyoruz. Ocak olarak başta ortaöğretim ve lise olmak üzere çalışmalarımız üniversite düzeyinde devam ediyor. Türk milletinin geleceğinin teminatı gençlik bizim için çok önemlidir."

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında seminerler tertip edilerek din, tarih, edebiyat, Türk siyasi tarihi gibi konularda gençlere bilgi verilmektedir. Alparslan Türkeş, Erol Güngör, S. Ahmet Arvasi, Dündar Taşer gibi davamızın büyükleri bizim öncümüzdür" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cebeci Ülkü Ocaklarına Yılın Stk'sı Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement