Çelik Konseri İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Çelik Konseri İlgi Gördü

Çelik Konseri İlgi Gördü

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Ahmet Çelik konsari ilgi gördü.

02.07.2015 14:23

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ahmet Çelik konserine katıldı.

Konser sonunda konuşma yapan Başkan Demirkol, "Haliliye Belediyesi'nin anlayışını göstermek için bu gezici sahneyi aldık. Kimse bizim ayağımıza gelmeyecek, biz onların ayağına gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Turgut Özal Parkı'nda düzenlenen Ahmet Çelik konserine Başkan Fevzi Demirkol'un yanı sıra, Başkan Yardımcısı Haci Kanduza, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Haliliye Belediyesi'nin sazende ekibinin de sahne aldığı konserde Ahmet Çelik, Türk Sanat Müziği'nden çeşitli şarkılar seslendir. İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan konser sonunda udist sanatçı Çelik, hizmetlerinden dolayı Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

Konser sonunda sanatçı Ahmet Çelik ve Haliliye Belediyesi'nin sazende ekibine teşekkür eden Başkan Demirkol, yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi: "Ramazan Ayı'nın bu mübarek gecesinde sizleri bir nebze olsun günlük yaşantınızdan uzaklaştırıp, bir nebze olsun güzel vakit geçirmenize sebep olduysak kendimizi mutlu hissederiz. Mersin'nden buraya teşrif eden udist sanatçımız Sayın Ahmet Çelik, bu memleketimizin yetiştirdiği öz be öz evladı. Bu mübarek sıcak Ramazan gününde teşrif ettikleri için sizlerin arasında olduğu için ve ayrıca Haliliyeli olduğu için kendisine teşekkür ediyorum."

KONSERLER DEVAM EDECEK

Sanatçılara her zaman layık olduğu değeri vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Demirkol, "Bu güzel akşamda teşrif ettiği için memleketimizin yetiştirdiği güzide sanatçılara her zaman layık olduğu değeri vermeye hatta kendilerinin bize göstermiş olduğu vefaya her zaman olsun teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

4 Temmuz cumartesi gecesi sanatçı Münevver Özdemir'in Turgut Özal Parkı'nda Haliliye Belediyesi'nin gezisi sahnesinde, sahne alacağını söyleyen Başkan Fevzi Demirkol, vatandaşları da bu konsere davet etti.

Haliliye Belediyesi'nin anlayışını göstermek için gezici sahneyi aldıklarını söyleyen Başkan Demirkol, şunları kaydetti: "Sayın Ahmet Çelik Bey udunu aldı geldi. Buradaki sanatçılarımız Haliliye Belediyesi'nin ekibi. Şimdi, o bakımdan bu kısa sürede bizlere bu imkanı verdikleri için sanatçılarımızın tamamına teşekkür ediyorum. Ayrıca, bu gezici sahneyi aldık. Haliliye Belediyesi'nin anlayışını göstermek için. Kimse bizim ayağımıza gelmeyecek, biz onların ayağına gideceğiz. Bu gezici sahneyi aldık; kırsalda da olsa, şehirde de olsa bütün dostlarımızın yanına gitmek için."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çelik Konseri İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement